Om du tror att den franska Le10 Sport

Om du tror att den franska Le10 Sport i oktober, Wenger började visa intresse för den 21-årige Fransmannen Vincent Costello. Mittfältaren är en viktig figur i de "fina", där han spelade 13 gånger den här säsongen. Detta är en mångsidig mittfältare som kan slåss om bollen och ge en kraftig överföring.
"Skönt" håller bra säsong, men jättarna kommer inte namnet. Om Wenger verkligen vill Costello, han köper det. Han är dock fortfarande mycket oerfaren, och det är osannolikt att omedelbart kunna ersätta Cazorla.
Förra året Sampers tecknat ett nytt kontrakt med Barcelona. Men detta betyder inte att det är dags att sätta honom på korset. Efter ett misslyckat uthyres i Granada, att han upphörde att förfölja sinnen fans av Katalanerna, och den skulle kunna följa den väg av Cesc Fabregas och Hector Bellerin, som började framsteg efter flytten från Barcelona till London. I själva verket gunners har länge varit att titta på honom. Enligt Daily Mail, att det var över i juli 2015 – och av goda skäl. Detta är den klassiska "Barcelona", mittfältare med teknik och förmåga att ge en sömlös övergång.
Barca gillar att sätta upp stjärnorna, och det är osannolikt vill del med sin talang. Dock, ett val som de inte får stanna i Solen nyligen fått reda på om ersättningen 42 miljoner pund.
Av Sampers för pengar – risk. Men ibland i fotboll är det inte.
Enligt Jack pitt-Brooke av Oberoende, i Premier League är redan spela fotboll, som utan problem kommer att (bet-at-home SE) ersätta Santi Cazorla, och hans namn är John Allen.
"...Om Arsenal vill ha en mittfältare som styr spelet från mitten, gör exakt passerar, kastar honom bollen och vet Premier League, de behöver bara titta på de spelare Stoke city.
Joe Allen var bra efter att ha lämnat Liverpool, och för Euro 2016, har han visat att han kan prestera på högsta nivå. Jurgen Klopp gjorde inte passar, men Wenger kan väl honom att arbeta. Förmågan av Allen att ge överföringen gör honom till en ännu bättre spelare för Wenger än sin landsman Ramsey, som ibland verkar vara en spelare, inte din stil team...."
Tänk, vad en intressant tandem i Mittfältare kan komma på Arsenal. Ramsey och Allen har spelat tillsammans i landslaget, och Duon kan liva upp mittfältet av Londonborna. Många Arsenal-fans kommer säkert att vara missnöjd med antagande om att Allen kommer att kunna ersätta Cazorla, men det är ofta underskattas.
Läs mer: Mer om sportspel och kasino i Finland