Kenelle vahvistaa Zenith suorittaa onnistuneesti Mestarien Liigan?

Tammikuussa ääneen siirtymät eivät tapahdu usein, ja Venäjällä vielä harvinaisempaa. Kiinteä siirto, että "Zenith" edustaa maan keväällä vaiheeseen Mestarien Liigassa. Joku sanoa, että TSSKA ei ole huonompi Pietarissa, mutta taso Hulk tai taistella joukkueen pitkälle. Miten "Zenit" hyvä Euroopassa olemme nähneet nykyinen kausi. Osastoilla Andre Villas-Boas tuli ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä arvostetuimmista Euroopan seurajoukkueiden turnauksen, mutta havaittavissa slip mestaruuden. Lyhyt penkki, kerrottuna raja näkyi. Tammikuussa, Zenit ovat menossa korjaamaan tilannetta. Katsotaan kuka "Zenith" on todella tarvitaan. Huomaa, että voit osallistua Mestarien Liigan sininen-valkoinen-sininen voi sanoa vain kolme uutta pelaajaa.
PUOLUSTUS
Yuri Zhirkov (Dynamo Moskova) Ikä: 32 vuotta Kokonaiskustannukset: 3 miljoonaa euroa Siirtymisen todennäköisyys: korkea

Monipuolinen pelaaja, joka vasta kesällä oli liittyvät sopimusvelvoitteet kanssa Dynamo. Edellyttäen, että joukkue voi lähteä Domenico criscito, Zhirkov on kätevä, mutta vaihto ei vastaa. Italialainen 29-vuotias, venäläinen, 32 vuotta. Vaihtoehto taistelu Premier League, Zhirkov asia, mutta Mestarien Liigan puolustaja "Zenith" ei ole avustaja. Näyttää siltä, että Venäläiset, jotka kuuluvat edut sininen-valkoinen-sininen, tarvitaan Premier League. Sillä Zhirkov sanoo, että hänen monipuolisuus ja kyky pelata kuin laitahyökkääjä.
Branislav Ivanovic (Chelsea) Ikä: 31 vuotta Kustannukset: 17 miljoonaa Euroa Siirtymisen todennäköisyys: matala
Toinen veteraani, mutta hieno kokemus. Kiinnostusta osoittaa Serbian johtava seurat Euroopassa. Joukossa St. Petersburg "Zenith". Venäjän juuret Roman Abramovitš voi edistää liikkuva puolustaja "Petrovsky", mutta tärkein kysymys – miksi? Euroopassa I. "Zenith" ei auta, koska jo pelannut Chelsea kesällä ja joukkue vaihtaa valmentaja. Kaikki muu Branislav, joka kerran pelataan "Veturi", ei saada mitään nuorempia. Pelaaja itse myönsi, että hän haluaa jäädä Chelsea.
Noin edun "Zenith" muita puolustajia ei ole raportoitu. Tässä tilanteessa yksi tapa ulos. Villas-Boas pitää criscito ja allekirjoittaa Zhirkov, joka helposti sovi raja.
Kolumbian voi tulla tuomioistuimessa "Zenith". Jos Petersburgers voi neuvotella muun, hän tulee olemaan suuri lisäksi esiintyjiä Keski-akselilla. Tämä kausi, joukkue on tärkein valmentaja käytti yhdeksän Keskikenttäpelaajaa, joista on eniten pelannut Danny ja Witsel – 17 ja 18 pelejä vastaavasti. Tammikuussa, "Zenith" voivat jättää Alexander Ryazantsev, Viktor Fayzulin on edelleen traumoja. Jos lisäämme tämän mahdollisesta myynnistä Axel, jotka ovat Juventus, AC Milan ja useita klubeja, guarín. Lehdistössä on raportoitu, että keskikenttäpelaaja on saapunut neuvotteluihin. En voi tarpeeksi korostaa sitä, että Kolumbian on perehtynyt Villas-Boas toimi Porto.
suositella: Lisätietoja vedonlyönti ja kasino Suomessa