Delfino Pescara - SS Lazio

Ötödik Lazio helyfoglalással az utolsó Európa Liga, és még mindig nem hagyta vágy a Bajnokok Ligája. A következő játék, segít neki dolgozzon, mert elhatározta, Dolphins Pescara. Éppen ellenkezőleg, az említett hiányában és jelenleg nagyon utoljára.

Pescara még egyszer sem sikerült megnyerni Lazio. Eközben a két csapat találkozott háromszor és minden küzdelmek között jobban teljesített a Lazio. Ezen túlmenően, Pescara nem tettek még egyszer, és megkapta a három játék nyolc wicketet. Csak nem kellemes. Edző Massimo Oddo, de azt akarja, hogy megpróbálja a negyedik alkalommal, hogy jobb benyomást.

Az elmúlt tíz versenyképes párbajok Pescara elvesztette nyolc, szerzett összesen két döntetlen és Bet365 depressziósak. Sok szomorúság benne maradt, különösen az utolsó fordulóban, ahol a delfinek bélelt Fiorentina. És a meccs nagyon jól ment, amikor belökte 15 perc után Gianluca Caprari. Ő lőtt, de végül nem elegendő, mert lőtt kétszer Cristian Tello. Ő szerezte a második gólt a 95. percben.

Nem meglepő, hogy az állatok csak nagyon csalódott. Megérdemlik az utolsó hely, ahol a 17. helyen, és elvesztette 12 pontot! Edző Massimo Oddo egész helyzetet tükrözi az alábbi: "Térjünk a nézők tapsoltak és voltunk nyűgözve, hogy csinálunk. Aztán füttyentett egy kicsit megérteni. Azt is meg kell csinálni, és mi volt a vesztes. Támogatásuk számunkra, de rendkívül fontos, és mi biztosan nem tervezi, hogy adja meg magát. harcolni fogunk, amíg a végén. "

Pescara de most van egy nagyon nagy probléma egy olyan csapat ellen, amely vagy formában, hanem a baj az ilyen kiterjedt betegszoba. Míg Lazio hiányzik csak fiatal Lombardi, amely minden tiszteletem neki, nem olyan nagy veszteség, Pescara hiányzik néhány gerincét. A sérülések Fornasier, Bovo, Campagnaro vagy Gilardino.

Lazio bátran támadó az első vasúti és autóbusz Inzaghi rövid időre is rokonszenvet vezetés és a szurkolók. Még egy csapat, amely nem sok alapok, játszhat egy nagyon érdekes játék a futball, hogy lesz eredménye. Lazio jelenleg az ötödik helyen, míg a harmadik helyet és a Napoli vesztes csak öt pont! Egy európai kupák minden bizonnyal nem elérhetetlen meta.

Edző Inzaghi nem elégedett a visszatérését Keita Baldeh, aki visszatért a APN, hanem azzal a megközelítéssel, az egész csapat. A sajtótájékoztatón, mielőtt a játék ellen, Pescara megjegyezte: "Remélem, hogy lesz Keita a csapatban sokáig. Ez egy nagyon fiatal játékos, így a javítanivaló nagy. De én nagyon elégedett vele. Tudom, hogy sikeresek vagyunk, és én nagyon örülök, hogy a rajongóink támogatása. úgy érzem, nagyon jó csapat hangulat, "mondja egykori játékos. more: http://bonusz-online.com